Home > Uncategorized > Kvinden tager et billede af sin mand og 1-årige søn, mens de tager et brusebad. Sandheden bag billedet får hele nettet til at koge over.

Kvinden tager et billede af sin mand og 1-årige søn, mens de tager et brusebad. Sandheden bag billedet får hele nettet til at koge over.

Vi mennesker kan være meget hurtige til at dømme hinanden, ofte på forhånd og uden at kende hele historien bag. Selvom det måske ikke er muligt at “vaske” denne adfærd væk, så syntes jeg, at vi skal gøre alt der står i vores magt og forsøge at ændre denne adfærd. Jeg håber, at denne historie fra det virkelige liv kan bidrage til, at vi tænker os om, før vi vælger at dømme andre mennesker. Måske kan vi ved at dele denne histories budskab i fremtiden stoppe nogen med at komme med grimme, forudindtagede kommentarer, uden at de har fået en fuld forståelse af situationen. Det hele startede for at par uger siden, da fotografen Heather Whitten lagde et billede på Facebook af hendes og 1-årige gamle søn og sin mand, Thomas. Faren og sønnen sidder på billedet nøgne sammen i brusebadet, hvilket vagte stor vrede hos mange.

Billedet blev mødt med hadefulde kommentarer, og blev efter et stykke tid fjernet fra Facebook. Der var ingen der interesserede sig for den historie, der lå bag billedet, og derfor valgte Heather i et følelsesmæssigt brev at fortælle, hvorfor hun i første omgang valgte at lægge billedet op på Facebook.

heather1
Heather Whitten Photography


“Da jeg sad i brusebadet sammen med dem, blev jeg overvældet af scenen foran mig. Denne mand. Denne mand, partner og far. Han var så tålmodig, kærlig og stærk med vores lille søn i hans skøn. Han hviskede trøstende til Fox, at han nok skulle få det godt igen, og at Thomas skulle tage sig af ham”
, skriver Heather Whitten på Facebook og fortsætter:
“Jeg blev forbløffet over, hvor mange mennesker der gik glip af den bagvedliggende historie, og som ikke kunne se forbi nøgenheden på billedet for at finde historien. De fokuserede kun på, at de begge var nøgne, i brusebadet. Jeg havde overskredet en grænse. Det var for intimt. Det skulle ikke have været delt i offentligheden.

Men jeg er uenig. Det kan godt være, at du ikke deler billeder af din familie, som jeg gør. Men det giver dig ikke retten til at lukke munden på mig. At fratage mig retten til ucensureret at dele vores erfaringer. Der er hverken noget seksuelt eller udnyttende ved dette billede. Det viser ikke engang “private dele””.

I skrivende stund er Heathers indlæg blevet delt 35.000 gange, og 150.000 har syntes godt om det.

Article Link
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: