Home > Immigrants, Muslims, Uncategorized > Menneskesmugleren Lisbeth Zornigs ynk.

Menneskesmugleren Lisbeth Zornigs ynk.

AF HENRIK DAY POULSEN  11. MARTS 2016  105

Jeg spørger: vred over hvad? Vred over, at hun ikke er hævet over loven? Vred over at venstreorientrede ikke kan lave sine egne regler? Vred over at arrogance over for dansk lovgivning ikke tolereres? Vred over at det at smugle mennesker til et andet land er ulovligt?

Hvad havde Zornig forventet? En elefantorden for tro tjeneste over for Danmark og Sverige? Skulle vi så også sende en orden og en stor check til de kyniske menneskesmuglerne, som huserer i Tyrkiet og som hver dag bringer stakkels mennesker til et Europa, hvor deres fremtid er højest usikker?

Zornigs leg med loven i 2015, hvor hun sikkert har opfattet sig selv som grisehandlerens kone i Matador, der jo under 2. verdenskrig orkestrerede menneskesmugling af jøder til Sverige, er helt usammenlignelig med situationen i 1940’erne. I 1940’erne var Danmark besat af nazi Tyskland og vi havde de facto ingen handlekraftig regering.

I 2015, hvor Zornig med flere legede Matador, havde Danmark helt ordnede forhold. Problemet var blot, at Zornigs utilfredshed med den danske asylpolitik fik hende til at tro, at hun kan tage loven i egen hånd. Det har hun nu fundet ud af, at hun ikke kan, og så hyler hun op og føler sig uretfærdigt behandlet.

Jeg synes, at 22.500 kroner er en meget mild straf for at lege med andre menneskers liv. Stod det til mig, burde menneskesmugling mindst resultere i en ubetinget dom. I Zornigs tilfælde er der endda den skærpende omstændighed, at hun brugte sin legen Matador som et mediestunt og optrådte i flere medier, hvor hun pralede med sin lovovertrædelse.

Zornig er et sørgeligt eksempel på, at visse venstreorienterede i Danmark tror, at de er hævet over loven og kan te sig som de vil. Men nu har retten slået fast, at loven også gælder for Zornig. Og i stedte for at være vred, burde hun tage sin straf, give en undskyldning og erkende, at menneskesmugling er en meget alvorlig forbrydelse, som i øjeblikket er ved at ødelægge Europa.

Det er meget farligt, hvis kendisser leger Hollywood med en så alvorlig tragedie som krigen i Syrien og verdens fattigdomsproblem.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: