Home > Uncategorized > Sverige – en fejlslagen stat

Sverige – en fejlslagen stat

Henrik Day Poulsen

Af Henrik Day Poulsen, psykiater, ph.d. 7. oktober 2014, 22:30

»Ironisk nok kan Sveriges massive indvandring medføre, at mænd igen får lov til at være mænd.«

Hvad har Pakistan og Sverige til fælles? De er begge fejlslagne stater. Det blev helt tydeligt efter det svenske valg, hvor højrefløjen forærede magten til socialisterne for at undgå at samarbejde med Sverigedemokratarne. Svenskerne lever, som Marie Antoinette gjorde under Louis XVI: helt uden jordforbindelse til normale mennesker. Og husk hvad der skete med Marie Antoinette!

De seneste måneder har den ene utrolige historie om Sveriges forsøg på at danne et kemisk helt sterilt samfund afløst den anden. Sverige ønsker at være helt uden smag. Ligesom astronautmad. Det begyndte med det kønsløse legetøjskatalog. Her skulle drenge tvinges til at lege med dukker og piger partout lege med biler. Man ønsker altså at ophæve naturens indbyggede forskel på kvinder og mænd. Jeg vil derfor foreslå Sverige at investere flere penge i forsøg med racehygiejne, hvor forsøg med at fjerne mandens Y-kromosom måske kan lykkes. Det kan bane vejen for et andet banebrydende svensk forslag: nemlig de kønsneutrale toiletter, hvor mænd tvinges til at sidde ned for at opnå lighed mellem mænd og kvinder på et af livets mest intime steder. Må jeg foreslå Stockholm, at man i forlængelse heraf forsker mere i at udvikle hormoner, der får kvindens klitoris til at vokse, og opretter klinikker, hvor manden kan få en penisreduktion, så vi alle kommer til at have det samme antal centimeter »dernede«.

Læs også: Sverigedemokraternas fremgang vil fortsætte

Så kom Pippi Langstrømpe. Tjulla hej tjulla hopsasa. Pippi havde en far, der var negerkonge, og havde selv været på Sydhavsøerne, hvor hun mødte folk med mørk hud. Uha, NEGERKONGE! Sverige gik i kramper. Astrid Lindgren skrev Pippi-historierne i 1940erne, men hold op, hvor fik svensken den rebelske pige i den gale smagsdommerhals. Det er også noget rod, at folk har forskellig hudfarve. Så Pippi blev bortcensureret. Jeg vil foreslå, at svenske apoteker lancerer en kraftig creme, der kan blege alle ansigter, så vi alle bliver ens. Cremen skal være obligatorisk i børnehaven, så vi sikrer, at ingen mobbes pga. brun hud. Og luk så alle solarier straks. Indførelse af ensfarvede kontaktlinser til alle borgere kan sikre, at øjenfarve også harmoniseres.

Læs også: Svensk TV skærer racisme ud af Pippi

Desværre har det sterile Sverige overset en ting. De 340.000 muslimske indvandrere, som de forventer at modtage de næste tre år til en pris af 48 milliarder svenske kroner, har nok ikke tænkt sig at give deres drenge en Barbiedukke og bruge kønsneutrale toiletter. De kommer fra en udpræget patriarkalsk kultur og bliver måske Sveriges redning. For svenskerne selv er ved at ende i en massepsykotisk tilstand af pseudo-ligestilling, der ingen mening giver. Ironisk nok kan Sveriges massive indvandring medføre, at mænd igen får lov til at være mænd. Problemet er nok snarere kvinderne, som mange muslimske mænd mener skal blive ved kødgryderne. Så niqab i Stockholm bliver nok en udfordring. Men så kan svenskerne jo købe et par meget mørke solbriller og lege, at alle ser ens ud.

Jeg glæder mig til at følge kulturkampen i den fejlslagne stat, der i lighedens navn sælger ud af landets historiske og kulturelle arv. Men svensken har i sin tro på egen fortræffelighed kun hån til overs over for folk som jeg. Ligesom Marie Antoinette.

Læs også: Sveriges nye regering er på plads

Læs også: Racismedømt svensker får billeder udstillet i Danmark

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: