Home > Hamas, islam, Israel, Jew > Målet er erobringen af hele det historiske Palæstina

Målet er erobringen af hele det historiske Palæstina

Arbejdsløsheden i Gazastriben er en af de højeste i verden, og på arbejderbevægelsens internationale kampdag 1. maj blev der demonstreret for bedre levevilkår i området. Arkivfoto: Adel Hana/AP

Arbejdsløsheden i Gazastriben er en af de højeste i verden, og på arbejderbevægelsens internationale kampdag 1. maj blev der demonstreret for bedre levevilkår i området.

Arkivfoto: Adel Hana/AP

METTE THOMSEN, TVÆRGADE 197, MALLING

En meningsmåling foretaget i april-maj i år af PEW Research Center og omfattende 14.244 personer i 14 lande med en betydelig muslimsk befolkning har ikke overraskende vist, at bekymringen er stigende i Mellemøsten over terrorgrupper som f.eks. Hizbollah og Hamas.

Med hensyn til sidstnævnte viser undersøgelsen f.eks., at 65 pct. af palæstinenserne i Gaza (og 47 pct. i selvstyret i Judæa-Samaria) er misfornøjede med Hamas. Disse tal er vokset markant, siden Hamas tog over i Gaza i 2005.

Støtte til al-Qaeda

Desværre er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at palæstinenserne er blevet mere fredsommelige. Blandt alle deltagende lande var palæstinenserne dem, der var mest tilbøjelige til at mene, at angreb på civile mål for at forsvare islam var i orden. Samtidig var palæstinenserne den gruppe, som støttede al-Qaeda mest, nemlig med 25 pct.

En anden undersøgelse, som har været mere upåagtet af pressen, blev foretaget for nylig af Washington Institute for Near East Policy.

Den viser, at 60 pct. af palæstinenserne mener, at deres nationale femårsmål bør være erobringen af »hele det historiske Palæstina fra floden til havet.«

Dannede egne militsgrupper

Et overvældende flertal opfatter fredsforhandlingerne om en tostatsløsning som en trojansk hest, der bid for bid skal føre frem til det endelige mål: udslettelsen af Israel. 65 pct. af de adspurgte mener også, at det er den palæstinensisk-arabiske ledelses mål.

Blandt alle deltagende lande var palæstinenserne dem, der var mest tilbøjelige til at mene, at angreb på civile mål for at forsvare islam var i orden.

Dette kunne ifølge den troværdige arabiske journalist Khaled Abu Toameh være baggrunden for, at flere hundrede Fatah-folk, som blev boende i Gaza, da Hamas tog over, har dannet deres egne militsgrupper i området og direkte opfordret af Fatahs talsmand, Fayez Abu Aitah nu deltager i raketaffyringerne ind i Israel.
Disse folk (sammen med tusindvis af andre, 70.000 i alt) er, siden Hamas kom til magten i 2005, blevet aflønnet af selvstyret – dvs. af Vesten.

Gæld på 4,8 mia. dollars

Ikke desto mindre har Den Internationale Valutafond for nylig opfordret til fornyede, kraftige stigninger i støtten til selvstyret/den palæstinensiske enhedsregering.

Formanden for fonden har Hudtalt, at selvstyret »udfører et prisværdigt job« i sin økonomiske forvaltning – til trods for, at det palæstinensiske styre i dag har en gæld på 4,8 mia. dollars.

Det uanset de kolossale beløb, de har modtaget i støtte fra Vesten med EU og USA i spidsen. Penge, som er blevet brugt til alt andet end forbedring af den palæstinensiske civilbefolknings levevilkår, men derimod f.eks. til belønning af fængslede terrorister, våbenfremstilling og lønninger til de ovennævnte Fatah-medlemmer.

Det enorme bedrageri

Aktuelt har palæstinenserne foreløbig begået tre typer af krigsforbrydelser:

De har udført bevidste og vilkårlige terror- og raketangreb på den israelske civilbefolkning, de har skjult sig blandt deres egen civilbefolkning, og senest har de opfordret/tvunget denne (herunder børn) til at ignorere bombeadvarslerne fra de israelske styrker og tværtimod søge op på hustagene – et bevis på, at Hamas godt ved, at israelerne gør alt i deres magt for at undgå at ramme civile.

Så er det, man tager sig til hovedet: Hvornår får vestlige journalister og politikere øjnene op for det enorme bedrageri, som foregår lige for øjnene af os? Hvor længe har Vesten i sinde at lade sig trække rundt ved næsen af en flok terrorister – og misbruge Israel og israelerne som levende skjold imod en fælles terrorfjende?

Jyllands Posten

Advertisements
Categories: Hamas, islam, Israel, Jew
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: