Home > Uncategorized > Staten melder klart ud: dødssprøjter er svaret!

Staten melder klart ud: dødssprøjter er svaret!


Staten melder klart ud: dødssprøjter er svaret!

For få dage siden kundgjorde sundhedsminister Astrid Krag (med idégrundlag i en Etisk Råds rapport fra maj), at hun ville skrive rundt til samtlige regioner og opfordre til at alle landets hospitaler fra nu af skal ”tilbyde” at sprøjte gift ind i hjertet på store ufødte børn inden gennemført provokeret senabort. Dette for at undgå, at babyerne viser livstegn efter aborterne, da livstegn er vanskelige at håndtere for forældre og læger.

Gift! Kalium! Kalium i sprøjte som stikkes i et bankende babyhjerte så livet standser brat! Er sundhedsministeren og otte ”Etisk råds” medlemmer blevet forrykte? Er vi blevet en fuldstændig kynisk og kold nation, som ikke sanser og samler og aner hvad der virkelig har værdi? Det er mig ubegribeligt at en sundhedsminister frit kan foreslå og tale om den slags, uden at vi virkelig kommer op af stolene.

Statens hjernevask om at en baby i maven bare er et graviditetsprodukt har lullet os i søvn og gjort os uskarpe over for det faktum, at der ligger et nyt liv med et langt livsforløb foran sig inde i maven, et nyt liv som det kræver en aktiv barbarisk handling at tilintetgøre. Når vi taler om senabort, taler vi om fostre som ofte er levedygtige og som i mange tilfælde ville kunne overleve udenfor maven ved for tidlig fødsel. Disse babyer i 20, 23, 24 uge osv. skal så helst ikke udvise livstegn og ligge hjælpeløst og sprælle når hospitalspersonalet har kæmpet for at gøre det af med dem i en provokeret abort. Nej, de skal være døde ved aborten, så moderens og hospitalspersonalets følelser ikke kommer i klemme. For hvor er det ubehageligt at indrømme over for sig selv hvad det er man er ved at gøre og hvilke konsekvenser det har. At man har medvirket til at afbryde et liv – medvirket til et mord.

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: