Home > Uncategorized > HVORFOR CHOKERES JEG IKKE SÅ MEGET SOM DEM?

HVORFOR CHOKERES JEG IKKE SÅ MEGET SOM DEM?

Photo

Foto: Lars og Signe på Oliebjerget med deres datter

Hvis mine gudfrygtige folkekirkelige bedsteforældre stod op af deres grave og så Danmark i dag, ville de chokeres. For de ville på ét øjeblik møde en livsstil fuldstændig fremmed fra den, de levede.

De ville møde abort- og pornoindustrien. De ville opleve to personer af samme køn blive viet i kirken. De ville se ting på tv, som ville få dem til at lukke øjnene og forlade stuen. De ville chokeres over antallet af skilsmisser og opløste hjem.

Hvorfor chokeres vi ikke på samme stærke måde? Fordi samfundet og den kristne kultur beskæres med 1 skive af gangen. 1 skive synes ikke meget her og nu. Sådan vænner vi os til 1 skive mere – og 1 skive mere. Når 10 skiver er skåret, trækker vi på skulderen og siger: “Nå ja, vi lever jo også i det 21. århundrede, hvor tingene er anderledes!”

Dette kaldes at blive lullet eller dysset i søvn, som den Guds mand Samson oplevede, beskrevet i Dommerbogen kapitel 16. “Dalila dyssede Samson i søvn i hendes skød!”

Der er stærke kræfter, der arbejder på at dysse os i søvn, så vi ikke lægger mærke til, at der skæres skive på skive af det, Gud har skænket os – ligesom lok efter lok blev klippet af Samson, så han stod uden forsvar og kraft, og han vidste det ikke engang selv, før det var for sent.

På Nehemias’ tid var det 1 sten af gangen, der blev fjernet. Men fordi ingen greb ind, så blev muren gennemhullet, og fjenderne gik ind og ud, som de ville.

Der er ikke noget at sige til, at Jesus siger til os, at vi skal VÅGE og bede. At vi skal være årvågne. For er vi ikke det, lulles og dysses vi i søvn, så lyset slukkes i os og saltet mister sin kraft. Derefter har fjenden så godt som frit løb i vort samfund. Det er ingen overdrivelse, men den barske og triste sandhed.

Gud siger til os: “Vågn op I som sover! I kan stadig nå at gøre en forskel! Men vågn op NU! For tiden er kort!”

By: Moses Hansen

 

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: