Home > Uncategorized > Skal Vestbredden virkelig være “Judenrein”…?

Skal Vestbredden virkelig være “Judenrein”…?

Når Waffen-SS-generalerne i sin tid havde fået fjernet alle jøder fra et område – enten ved at genne dem ud eller ved at myrde dem, rapporterede de stolt tilbage til Føreren, at området nu var “Judenrein”. De kunne også finde på at skrive “Judenfrei” – jøderen eller jødefri.I mange år efter den usle nazi-tid syntes alle, at det at rense et område for jøder – fordi de var jøder – var en såvel surrealistisk som uappetittelig tankegang.

Men nu skriver vi 2013, og verden må da vist kollektivt have mistet sin hukommelse, for nu synes man ikke længere, at sådant noget er surrealistisk og uappetitteligt.

Nej, i det Herrens år 2013 er det blevet “mainstream”, og aldeles i orden – selv blandt pæne og civiliserede mennesker, at Vestbredden – Samaria og Judæa – skal renses for jøder og fremover være “Judenrein”.

Ja, dette er officiel EU-politik, og det er officiel dansk regeringspolitik. Selv tyskerne, som dog egentlig burde vide bedre, og derfor holde sig i skindet, har indført det som officiel politik at Vestbredden skal renses for jøder.

Herhjemme er det ikke, som man skulle tro, noget Villy Søvndal (SF) har fundet på; nej det samme mente skam hans forgængere i embedet, de konservative politikere Lene Espersen og Per Stig Møller. Og det samme mener udenrigsministeren før dem, Mogens Lykketoft.

Ikke fordi jeg tror, at Villy Søvndal, Lene Espersen, Per Stig Møller eller Mogens Lykketoft egentlig har gjort sig nogen tanker om rækkevidden af det arabiske krav, som de støtter.

Men det, de siger ja til, er altså at samtlige 450.000 jøder, som har deres hjem i Judæa eller Samaria, skal forlade deres huse. De skal rive deres børn ud af børnehaver og skoler. De skal opgive deres arbejde, som skaffer dem en indkomst, og de skal fjerne deres bedsteforældre fra plejehjem og sygehuse, de skal sige farvel til naboer og venner. Skal opgive alt det, som for nogens vedkommende er blevet deres landsby, deres identitet, deres liv igennem måske 30 eller 40 år. Og altsammen bare fordi de har den frækhed at være jøder…

Ja, alene fordi de palæstinensiske arabere i al deres groteske had til jøder forlanger deres stat på et område, som skal være renset for jøder, nikker det officielle Danmark – og samtykker begejstret til en øvelse, der er såvel surrealistisk og uappetittelig: “I dette område må ingen jøder bo!…” – Og vi skriver altså 2013….

Med venlig hilsen
Søren Espersen

Link: jp.dk

Advertisements
Categories: Uncategorized Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: