Home > Uncategorized > MON ARABERNE VIRKELIG HAR BRUG FOR MERE LAND?

MON ARABERNE VIRKELIG HAR BRUG FOR MERE LAND?

I torsdags blev der afsendt endnu et af de tragiske krav fra FN til Israel. Denne gang fra FN’s “Menneskerettighedsråd”.

Verdens lederes opførsel over for Israel kan kun forstås ud fra profetien i Zakarias kap. 12, der forudsiger, at nationerne vil komme imod Israel og opleve Jerusalem som en byrde, de forsøger at overvinde.

Men det modsatte sker. For Jerusalem er Guds udvalgte by, hvor Hans Søn vandrede, underviste, led, døde, blev begravet, opstod og for til himmels – og byen hvortil Jesus kommer igen. Derfor forsvarer Gud Jerusalem og gør den til en urokkelig klippe, der kommer til at virke som et berusende bæger, ja, som et giftbæger, for dem, der kommer imod byen. De vi endog rive sig til blods på Jerusalem.

FN har drukket dybt af det berusende bæger – og det samme har EU. Derfor skriver “Menneskerettighedsrådet” bl.a. til Israel: “Israel skal trække alle sine borgere bort fra regionerne Judæa og Samaria. Israel skal indstille alle bosættelsesaktiviteter uden forhåndsbetingelser. Der skal straks iværksættes en proces med tilbagetrækning af alle bosættere fra de besatte Palæstinensiske områder.”

Jeg gentager, hvad jeg har sagt mange gange før: Det drejer sig ikke om land. Kampen er åndelig. Israel er omringet af ca. 22 fjendtlige arabiske naboer, der har 640 gange mere land end Israel. Men de skal også lige have Judæa, Samaria og Jerusalem med, og det bakker FN og EU op. Ikke fordi araberne har brug for det lille støvfnug af et område, som det vil være i forhold til, hvad de har. Men fordi dette ville betyde, at Gud ikke kan opfylde sit løfte til jøderne om, at de skal bo i det land, Han lovede Abraham, Isak og Jakob og deres efterkommere til evig tid, hvilket inkluderer Judæa, Samaria og Jerusalem.

Jeg kan kun sige: Stakkels FN og EU. I river jer til blods på Guds urokkelige klippe, Jerusalem. For I drikker dagligt af det giftbæger, der kunne være en velsignelse for jer, hvis I ville ære Abraham, Isak og Jakobs Gud. Men det vil I desværre ikke.

Skrevet af Moses Hansen

Kan du mon finde Israel blandt de massive arabiske landmasser?
Tyrkiet er ikke engang med på kortet, hvor de fleste af de ca. 75 millioner tyrkere er muslimer. Israel er den lille røde plet

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: