Home > Uncategorized > Stop hadet mod jøder!

Stop hadet mod jøder!

Næsten overalt i Vesten er der en udtalt angst for at træde muslimer over tæerne. Særregler og særhensyn drysser ned over udøvere af islam.

Mens folk som bekender sig til jødedommen hele tiden får nogle puf og påmindelser om ikke at støde muslimerne. Fra Vestens side råbes der ikke højt om de daglige overgreb på jøder og jødiske symboler, der udføres af muslimer.

I den dagligdag, der råder i Israel, er det faktisk sådan, at der ydes ganske mange hjælpeforanstaltninger til det palæstinensiske folk, men det forbigås i danske medier. Hvorimod danske politikere opfordrer israelerne til besindighed.

I takt med, at muslimerne breder sig ud mod vesten, stiger antallet af overgreb både verbalt og fysisk mod jøderne. Vi har jo set, at jøderne ikke nyder beskyttelse mod muslimske, hadefulde overgreb, hvorimod der tages alle mulige hensyn til muslimer fra dansk politisk side.

Jødedom praktiseres jo ganske fredeligt, ligesom de fleste andre religioner, kun islam skiller sig ud med voldelige og hadefulde udfald mod alt ikke-muslimsk.

Inden vi også mister grebet om det at kunne beskytte jøder samt andre, må det forlanges, at man politisk får standset denne tendens. Danmark hverken vil eller skal acceptere, at muslimer bringer hadefuld adfærd ind i landet.

Kirsten Christensen
Link

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: