Home > Uncategorized > Villy gør jødehad politisk

Villy gør jødehad politisk

image

Det er så ynkeligt, at vi i Danmark år 2012 er ‘beriget’ med en antisemitisk udenrigsminister, skriver nationen debattør Søren R til Ekstra Bladet

– Villy Søvndal har nu fået en ny åbenbaring fra Gud: Han mener seriøst, at varer fra Israel nu skal mærkes separat, hvis varerne kommer fra de såkaldt besatte områder i Gaza, lyder indledningen til Søren Rasmussens læserbrev til Ekstra Bladet, han er stærkt imod, at varer fra de besatte områder i Gaza skal mærkes.

På niveau med Jacob Haugaard
– Dermed kommer Villy Søvndals politiske fundament helt op på niveau med Jacob Haugaards tidligere politiske program om medvind på cykelstierne.

– Det er så ynkeligt, at vi i Danmark i 2012 er ’beriget’ med en vaskeægte antisemitisk udenrigsminister, fortsætter Søren Rasmussen.

Intolerance og idioti
– Villy ønsker til gengæld at berige Danmark med islamister, muftier og salafister og igen gøre jødehad politisk korrekt. Og det gør han mod vores bedste allierede i Mellemøsten!

– Villy Søvndal bringer skam, intolerance og idioti over vores gode land, og stod det til mig, skulle han have en størrelse 47 lige op i røven.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: