Home > Uncategorized > Gaddafi på vej til Færøerne

Gaddafi på vej til Færøerne

I aften skal den danske statsminister Lars Løkke og Moamar Gaddafi snakke sammen. Givetvis om Gaddafis fremtid på Færøerne.

 

Gaddafi er tilsyneladende på vej til Færøerne. Moamar Gaddafis viceudenrigsminister er her til morgen fløjet til Danmark for at aflevere en besked til den danske statsminister. Han var ellers indtil i aftes i dialog med Grækenland. Men da det tilsyneladende er faldet i vasken, er Færøerne næste forsøg.

– De (det libyske styre, red.) har bedt om at sende en udsending med en besked til Lars Løkke Rasmussen, og det er grunden til, at han er i København, siger Mikael Børsting, statsministerens særlige rådgiver til AndePosten.

Viceudenrigsministeren Abdelati Obeidi fløj i går til Grækenland fra den tunesiske lufthavn i Djerba. Her fløj han til morgen videre til den danske hovedstad.

Foreløbig har Gaddafis styre ikke kommenteret på Abdelati Obeidis rejser, og det vides ikke, hvad Gaddafis besked til den danske statsminister er. Kilder gætter dog på, at det handler om Moamar Gaddafis muligheder for eksil i et fremmed land. Og da netop Færøerne har været et yndet feriemål for den libyske diktator i en årrække, gættes der kraftigt på muligheden. Gaddafi elsker efter sigende den kølende natur i det nordatlantiske ørige.

Ifølge Reuters skal Obeidi og Løkke Rasmussen tale sammen i aften.

I den seneste tid har flere lande åbnet op for muligheden for, at Moamar Gaddafi kan forlade Libyen og få eksil i et andet land. Især den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen støtter forslaget. Og det er sikkert også medvirkende til, at libyerne gerne vil snakke med ham.

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: