Home > Uncategorized > Israels spesielle stilling

Israels spesielle stilling

24 September, 2010
Publisert: Mandag 5. juli 2010 Av Eric Hoffer Oversatt av Conrad Myrland

Jødene er et spesielt folk. Det som er lovlig for andre nasjoner er forbudt for jøder.

Andre nasjoner driver ut tusenvis, til og med millioner av folk, og det medfører ikke noe flyktningproblem. Russerne gjorde det, Polen og Tsjekkoslovakia gjorde det, Tyrkia kastet ut millioner av grekere, og Algerie en million franskmenn. Indonesia kastet ut et ukjent antall kinesere – og ingen sier et ord om flyktninger. Men i Israels tilfelle har de arabiske flyktningene blitt evige flyktninger.

Alle insisterer på at Israel må ta tilbake hver eneste araber. Arnold Toynbee hevder fordrivelse av araberne er en forbrytelse verre enn noen utført av nazistene.

Andre nasjoner dikterer fredsbetingelsene når de er seirende på slagmarken. Men når Israel seirer må de kjempe for å få fred. Alle forventer at jødene skal være de eneste sanne kristne i denne verden.

Andre nasjoner overlever og kommer seg til hektene igjen etter et nederlag, skulle Israel lide nederlag vil staten bli ødelagt. Hadde Nasser seiret i juni [1967] ville han ha strøket Israel av kartet, og ingen ville ha løftet en finger for å redde jødene.

Ingen løfter til jødene fra noen regjering, inkludert vår egen [den amerikanske], er verdt papiret det er skrevet på. Det opprører folk over hele verden når folk dør i Vietnam eller når to svarte blir henrettet i Rhodesia. Men da Hitler slaktet jøder var det ingen som protesterte mot ham.

Svenskene, som er klar til å bryte diplomatiske forbindelser med Amerika for det vi gjør i Vietnam, ga ikke en eneste lyd fra seg da Hitler slaktet jødene. De sendte Hitler den beste jernmalm og kulelager og reparerte hans tog med soldater til Norge.

Jødene er alene i verden. Dersom Israel overlever, vil det være ene og alene ved jødisk innsats, og jødiske ressurser. Likevel er Israel på dette tidspunkt den eneste allierte vi kan stole helt på. Vi [USA] kan stole mer på Israel enn Israel kan stole på oss. Man kan bare forestille seg hva som ville skjedd sist sommer dersom araberne og deres russiske støttespillere hadde vunnet krigen. Da forstår man hvor avgjørende Israels overlevelse er for Amerika og Vesten generelt.

Jeg har en uro for framtiden som ikke vil slippe meg; som det går med Israel vil det gå med oss alle. Skulle Israel gå under vil holocaust være over oss.

Referanse: www.miff.no

 

Advertisements
Categories: Uncategorized
%d bloggers like this: