Home > Uncategorized > iPad’en ER fantastisk, men revolutionen ruller ikke endnu

iPad’en ER fantastisk, men revolutionen ruller ikke endnu

iPad er landet i butikkerne.

Og mens almindelige brugere nu er ved at danne sig et indtryk af computerens fortræffeligheder, så har en række udvalgte anmeldere haft mulighed for at teste den flade computer i nogle uger. Det er skribenter udvalgt af Apple, og man kan derfor med rette betvivle objektiviteten, men det lille korps har tidligere været gode til at finde plusser og minusser i Apples nye produkter.

Walt Mossberg hos Wall Street Journal mener, at iPad’en som nyt segment sagtens kan give konkurrence til det velkendte segment af bærbare computere. Han mener, at touch-grænsefladen kan betyde et skift i den måde, vi anvender teknologi. Men succesen afhænger af, at en hel generation af computerbrugere er parate til at lægge deres vaner om. Altså om de kan vænnes til brugerfladen frem for deres trofaste fysiske keyboards.
På plus-siden fremhæver anmelderen, at iPad er rarere at læse e-bøger på, fordi den er lysere og har skarpere kontraster. Han er også begejstret for batteritiden, som han fik til at vare længere end Apples lovede 10 timer. Ved videoafspilning kunne computeren holde sig kørende i 11,5 timer.

På minus-siden peger Mossberg på, at iPad ikke er velegnet som erstatning for en arbejdscomputer, hvis der skal laves meget tastearbejde.

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: